Realizăm Excavații și Săpături pentru Fundații
Executăm Demolări Controlate, Sigure și Eficiente
Asigurăm Transportul Responsabil al Molozului

Să ne cunoaștem

Despre Noi

Într-o lume a construcțiilor și dezvoltării în continuă evoluție, experiența și expertiza în excavații, săpături și demolări devin factorii critici pentru succesul fiecărui proiect. Cu o tradiție de peste 15 ani în săpături, excavații și demolări, Devertrans se impune ca un partener de încredere pentru clienții care caută profesionalism, calitate și siguranță în fiecare etapă a lucrărilor de construcții..

Alegerea sigură pentru viitorul construcțiilor

Atunci când alegeți să lucrați cu Devertrans, alegeți o echipă cu 15 ani de experiență și expertiză în săpături, excavații și demolări. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, vă asigurăm că suntem pregătiți să oferim soluții profesionale, eficiente și sigure.

Excavatii-Demolari-Devertrans

Cu Devertrans, nu numai că veți beneficia de experiența noastră vastă și competența noastră tehnică, dar veți avea și încrederea că proiectul dvs. este în mâini sigure și dedicate. Cu un angajament continuu față de calitate și satisfacția clienților, suntem alegerea înțeleaptă pentru fiecare etapă a proiectelor dvs. de construcții, săpături sau demolări.

1
Antrepenori imobiliari
1
Proiecte de mare anvergură
1
Demolari speciale de infrastructură
1
Proiecte clienți rezidențiali

Ce spun

Clienții Noștrii

La Devertrans, punem în centrul atenției satisfacția clienților noștri și ne mândrim cu feedback-ul pozitiv pe care îl primim în mod constant. Iată câteva dintre opiniile favorabile ale clienților noștri, care reflectă angajamentul nostru față de profesionalism, calitate și satisfacția totală a acestora:

Echipă profesionistă și bine instruită

"Colaborarea cu Devertrans a fost o experiență remarcabilă. Echipa lor este cu adevărat profesionistă și bine instruită în ceea ce fac. Am avut nevoie de săpături complexe pentru un proiect rezidențial și au depășit cu mult așteptările noastre. Lucrările au fost finalizate la timp și în conformitate cu standardele noastre ridicate de calitate."

Alex BDH

Comunicare deschisă și transparentă

"Ceea ce ne-a plăcut la Devertrans a fost comunicarea lor deschisă și transparentă pe tot parcursul proiectului. Ne-au ținut mereu la curent cu stadiul lucrărilor și ne-au consultat în legătură cu orice decizie importantă. Au fost gata să răspundă întrebărilor noastre și să ne ofere sfaturi înțelepte în privința soluțiilor de demolare."

Fam. Poenaru din Berceni

Eficienți și respectă termenele

"Am lucrat cu Devertrans pentru un proiect de demolare și a fost o experiență excelentă. Ceea ce am apreciat cel mai mult a fost eficiența lor în gestionarea proiectului și respectarea termenelor stabilite. Au reușit să ducă la bun sfârșit demolarea într-un mod profesionist și într-un timp mai scurt decât ne-am așteptat."

Dogaru Victor

Angajați profesioniști și pregătiți

"Devertrans are angajați profesioniști și pregătiți, care știu exact ce fac. Colaborarea cu ei a fost lipsită de stres, deoarece am simțit că proiectul este în mâini sigure. Echipa lor a fost punctuală, atentă la detalii și a livrat exact ceea ce ne-am dorit."

Casa de vis Magda

Aceste opinii favorabile reprezintă doar câteva dintre experiențele pozitive pe care clienții noștri le-au avut cu Devertrans. Ne bucurăm să obținem astfel de feedback și ne motivează să continuăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să ne dezvoltăm în continuare expertiza pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților noștri.

SERVICIILE NOASTRE

Cele mai bune prețuri de pe piață!

Excavații, Săpături și Demolări în București - Ilfov

Urmăriți-ne lucrările pe canalul YouTube: @DeverTrans

Realizam Excavatii si Sapaturi pentru Fundatii

Realizam excavații și săpături pentru fundații. Fundația reprezintă elementul esențial care conferă stabilitate și durabilitate întregii structuri ... 

Detalii
Executam Demolari Constructii, Sigure si Eficiente

Execuăm demolări construcții cu responsabilitate, respectând cele mai înalte standarde de siguranță în fiecare etapă a procesului de demolare... 

Detalii
Asiguram Transport Responsabil al Molozului

Asigurăm transportul molozului. Devertrans se distinge ca un lider în domeniul transportului de reziduuri de construcții, oferind servicii profesionale și responsabile ... 

Detalii
Scroll to Top